Har du varit kårmedlem under föregående termin ska du få din terminsavi skickad till din epost. Om du inte nåtts av en avi, kan du kontakta kårkansliet (uls_kans@stud.slu.se) så hjälper de dig gärna!

Kåren samarbetar med Mecenat som erbjuder en stor mängd generella studentrabatter. Därutöver finns specifika rabatter kopplade till medlemskapet i Ultuna Studentkår. Dessa hittar du här.

För att spara pengar och minska Kårens negativa miljöpåverkan skickas inte medlemskort ut automatiskt utan hanteras i första hand i mobilen.

Så här gör du för att få kortet:
I din smartphone
Ladda ner Mecenats app och logga in så kommer ditt kort upp automatiskt (funkar lika bra som ett plastkort). Du får hem ett bekräftelsemail med aktiveringsuppgifter för den aktuella terminen efter att din inbetalning av kårmedlemskapet registrerats (kan dröja 1-2 veckor).

Vill du ha ett fysiskt kort?
Inga problem – gå in på: http://www.mecenat.se/kundtjanst/ersattningskort och skriv in ditt personnummer så skickas ett kort till dig utan kostnad!

För att säkert få tillgång till rabatterna som ditt kårmedlemskap erbjuder är det viktigt att du kan verifiera det genom appen i mobilen eller ett fysiskt kort för de företag som lämnar rabatter. Detsamma gäller för kåraktiviteter där medlemskap ger rabatterat pris, eller är obligatoriskt.