Medlemsförmåner

  • My New Slide

Bo hos SUSbo - Campusnära bostäder

Du får som kårmedlem möjlighet att bo i populära bostäderna på Gälbo och Kronåsenvia Stiftelsen Ultuna Studentbostäder (SUSbo). Läs mer om detta på http://www.susbo.se eller här.

Att du ska vara kårmedlem för att få teckna kontrakt och bo hos SOSbo gäller för er som tecknar kontrakt efter den 2015-01-01.


Rabatter hos många företag

Som kårmedlem får du en rad andra rabatter hos våra samarbetspartners; Butiken på Landet, LRF Media, Sporthyra och MUSH.


Middagar och evenemang

Som medlem har du 20 % rabatt på och dessutom förtur till middagsbiljetter, studieresor, spexbiljetter m.m. Du har också billigare mat i puben och på våra kaféeftermiddagar. Som medlem behöver du inte heller skriva upp dig på listan till våra släpp och torsdagspubar!


Har du hund? Kåren har hundgårdar på campus!

Som Kårmedlem har du möjlighet att ansöka om att få en hundplats i ULS hundgårdar. Du behöver vara kårmedlem både för att köa till en hundgårdsplats och för att få hyra en.


Hyra Kårhuset och Aron Hus i Båstad

Som medlem kan du hyra Kårens lokaler till förmånliga priser! Klicka här för att läsa mer.

Arons Hus, som donerades till Kåren av Aron och Paola Westerlund 1977, ligger 400 m från Centercourt i Båstad. Det finns tre sovrum och ytterligare sovmöjligheter. Som medlem har du förtur vid utlottningen av sommarveckorna och dessutom lägre hyra hela året. Läs mer här!


Vill du gå på examensbal?

När du äntligen tar examen är du som medlem välkommen som examenstagare på examenspub, fotografering, högtidsstund och bal. Det är begränsat med platser till balen och trogna medlemma prioriteras, så det är viktigt att vara medlem alla terminer under sin studietid!


Cornellstipendium - ett år på ett Ivy League-universitet i USA!

ULS har ett samarbete med Cornell University som gör att du som kårmedlem har möjlighet att ansöka om att få studera ett år på Ivy League-universitetet Cornell University. En unik möjlighet som erbjuds dig som är medlem i ULS eller ASK.