Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ultuna Näringslivsdag 2016

2016-11-16 @ 10:00 - 16:00

Näringslivsdagen är till för att skapa kontakter mellan företag och organisationer inom de gröna näringarna och studenterna på SLU, något som båda parter kan ha nytta av. Dagen öppnar upp möjligheter till exempelvis sommarjobb, examensarbete, internships, praktik, heltidstjänster med mer. Företagen är här för att träffa ER så ta tillvara på denna möjlighet!

Förutom mässan kommer Naturvetarna hålla föreläsning under dagen. Föreläsningen är gratis och hålls i sal L i undervisningshuset kl 10.30.

Under Näringslivsdagen kommer SLU-karriär finnas till hands för CV-granskning. Granskningen är gratis – allt du behöver göra är att ta med ditt CV för att kunna ta emot nyttiga tips.
Passa på att knyta närmare kontakt med ditt favoritföretag! Det gör du genom företagsfika som sker under eftermiddagen och är gratis. Över en kopp kaffe har du tillfälle att få tips och råd från representanter i din bransch! Fikan hålls i anslutning till mässan i Ulls hus och ingen föranmälan krävs. Håll utkik här eller titta i programkatalogen för att se schemat för fikan.

Du har också möjlighet att vara med på UND-middagen som börjar 16:30! Det serveras trerätters inkl. dryck och kommer bli en trevlig tillställning med deltagande från företag/organisatiner! Anmälan sker till uls_und@stud.slu.se senast 9 november. När du anmäler dig får du en bekräftelse och betalningsinformation, middagen kostar 200kr. Din anmälan är bindande och glöm inte att ange matpreferenser. Vare sig du går första eller sista året på Ultuna finns det goda skäl för dig att besöka mässan, skriv upp datumet i kalendern redan nu!

Missa inte tillfället att anmäla dig som företagsvärd! Du får då chansen att lära känna nyckelpersoner i ditt favoritföretag genom att under näringslivsdagen fungera som företagets hjälpreda och kontakt. Du får gratis frukost, lunch och företagsmiddagen på kvällen. Skicka din anmälan till oss i projektgruppen för UND via: ULS_und@stud.slu.se senast den 9 november. Ange gärna i anmälan vilket år du läser på Ultuna och tre stycken företag som du är intresserad av att vara värd åt.

Varmt välkomna till denna dag önskar Näringslivsutskottet genom projektgruppen för UND 2016:
Johanna Friman, Sofia Ronström, Filippa Isaksson och Marie Cedermark.

—————————

(This day will establish contacts between businesses and organizations in the green industry and students at SLU, we hope to see you November 16.)

—————————

Lista på företag/organisationer som kommer delta på mässan:

Agronomförbundet/Naturvetarna
Akretus
Areal
Artdatabanken
Drivhuset
Fyrklövern
Green Innovation Park
Gullviks/BernerCompany
Handelsbanken
Hilton Food Group
Hushållningssällskapet
Jägarnas riksförbund
Jägareförbundet Uppsala
Landshypotek
Lantmännen
Lely
LRF
LRF Konsult
Länsförsäkringar Uppsala
Nordic suger
SEI Int. / SIANI
Svenska blå stjärnan
SLU – karriär
Sustainergies Academy
Sweco
SLUSS
Swedbank
SEB
Svenska Foder
Tejarps förlag
Vreta Kluster
Växa Sverige
Västra Götalandsregionen/naturbruksförvaltningen
Väderstad
WSP
Unionen
SLU Holdning
Ultuna Studentkår
SLU Utomlands
Forsbecks AB

Detaljer

Datum:
2016-11-16
Tid:
10:00 - 16:00